بابی رایس ، مرد آلاباما ، کتاب کتابخانه را 63 سال دیر باز می گرداند

یک مرد آلاباما پس از حضور در دبیرستان سابق خود با یک کتاب کتابخانه ای که 63 سال پیش آن را بررسی کرده بود ، معنای کاملاً جدیدی به "خواننده آهسته"داده است. بابی رایس این کتاب را پیدا کرد - رمان 1947"لیدیا بیلی". - در اوایل اکتبر ، و می خواست آن را برگرداند. رایس کتاب را در سال 1952 بررسی کرده بود ، از آن زمان دبیرستان شهرستان مارشال. این مدرسه اکنون دبیرستان Guntersville نامیده می شود. کتابدار فعلی Guntersville ، الیشبا لارسون ، که حتی وقتی رایس کتاب را چک کرد ، زنده نبود ، تخمین زد که جریمه کتاب عقب افتاده احتمالاً حدود 1500 دلار بوده است. اما او به عنوان روشی برای تشکر از رایس به خاطر انجام کار صحیح از این کار چشم پوشی کرد. "لارسون به WGAL وابسته به NBC گفت:" اگر در شرایط خوبی باشد ، من آن را پس می گیرم ، کاملاً مهم نیست. او گفت که خوشحال است که سرانجام کتاب را برگرداند. "من واقعاً کنجکاو بودم که محتوای کتاب را ببینم ، چه نوع کتابی است. لارسون گفت: احتمالاً این نسخه اول است. رایس به ایستگاه گفت که به عنوان معلم سابق ، می خواهد دانش آموزانش کتاب های خود را برگردانند. او راحت شد که جریمه وی از بین رفته است ، اما گفت که او با بهانه ای آماده شد. مورد: "من فقط خواننده آهسته هستم! "برنج به ایستگاه گفت:"این یک کتاب خارق العاده بود ، بهترین چیزی که می توانم به خاطر بسپارم."

منبع

تلویزیون سامسونگ یا ال جی

طلاق توافقی به درخواست چه کسی مطرح می شود؟

هزینه وکیل طلاق ، موسسه حقوقی اوستا

، ,کتاب ,رایس ,سال ,دبیرستان ,لارسون ,کتاب را ,آن را ,بود ، ,گفت که ,بابی رایس

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روز مرگی ها میثم اقاجانلو آموزش کسب و کار اینترنتی روزهای زندگی وارش IT City وبلاگ پوریا مهدوی مقدم علیرضا جلایق من نویس های یک‌ زن گوناگون کاروفناوری کلاله